Τετάρτη 10 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ζητούν άμεση λύση στο συγκοινωνιακό πρόβλημα

Στον πρωθυπουργό, στους αρχηγούς των κομμάτων, στους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας, στους εννιά βουλευτές κομμάτων, που κατέθεσαν σχετικές Ερωτήσεις στη Βουλή, αλλά και στα ΜΜΕ, καταφεύγει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αραπολακκαίων Πυλίας "Η Υπαπαντή του Σωτήρος", ώστε να λυθεί το πρόβλημα της μετακίνησης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι έξι κοινοτήτων του Νομού Μεσσηνίας.

Ο Σύλλογος, σε ψήφισμα διαμαρτυρίας που απέστειλε στους παραπάνω, επισημαίνει πως, παρά τις σχετικές προσφυγές του σε όλα τα αρμόδια όργανα, τις σχετικές Ερωτήσεις βουλευτών, και το γεγονός πως δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα υποδομής, το ζήτημα εξακολουθεί να μην επιλύεται.

Παράλληλα, όπως τονίζεται στο ψήφισμα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος και η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχίας Μεσσηνίας, όχι μόνο δεν ικανοποιούν το αίτημα των κατοίκων των έξι κοινοτήτων, αλλά δεν μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν σε όσα έγγραφα έχουν στείλει οι κοινότητες και ο Σύλλογος Αραπολακκαίων, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και το νόμο 1948/91. Επίσης, καταγγέλλεται πως ο νομάρχης Μεσσηνίας, απαντώντας σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή για το θέμα αυτό οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης και Στρατής Κόρακας,αναφέρει ψευδή αιτιολογικά, ενώ φαίνεται να μη γνωρίζει καν τους δήμους της δικαιοδοσίας του!

Καταλήγοντας, ο Σύλλογος Αραπολακκαίων ζητά την άμεση επίλυση του ζητήματος, αλλά και τη διερεύνηση των ευθυνών των αρμοδίων, για το ζήτημα αυτό, οργάνων και προσώπων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ