Παρασκευή 12 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΙΕΘΝΗ
Καταγγέλλουν την ιμπεριαλιστική επέμβαση

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ) με χθεσινό ψήφισμά της καταγγέλλει ότι "χιλιάδες Νατοϊκοί στρατιώτες έχουν μετατρέψει σε στρατόπεδό τους ολόκληρες περιοχές της χώρας (... ενώ) η κυβέρνηση παρέχει κάθε ευκολία για το καινούριο αιματοκύλισμα του φίλου σερβικού λαού που ετοιμάζουν οι Αμερικανο - νατοϊκοί ιμπεριαλιστές".

"Η Ελλάδα μετατρέπεται σ' ένα άθλιο προτεκτοράτο. Το έδαφός της, ο στρατός, η αστυνομία, οι υπηρεσίες της χώρας γίνονται υπηρέτες των ιμπεριαλιστών. Τα ΜΜΕ, αλλά, δυστυχώς, και οι κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σιωπούν, δεν καταγγέλλουν αυτή την απαράδεκτη υποτέλεια της κυβέρνησης". Η ΟΕΦΣΕΕ "καταγγέλλει την υποτέλεια της κυβέρνησης" και "εκφράζει την αλληλεγγύη της στο φίλο σερβικό λαό".

Και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου "Ελλη Αλεξίου" καταγγέλλει "τη σχεδιαζόμενη και με γρήγορους ρυθμούς προώθηση νέας ΑμερικανοΝΑΤΟικής επέμβασης στο Κοσσυφοπέδιο, που δημιουργεί εκρηκτική και επικίνδυνη κατάσταση στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή (...). Η κυβέρνηση εξυπηρέτησε τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ