Τρίτη 23 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΚΣ
Πολύμορφες αντιπολεμικές εκδηλώσεις

Αποφασισμένοι να σπάσουν το πέπλο σιωπής που έχουν επιβάλει η κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της, συνεχίζουν με πολύμορφες δραστηριότητές οι φοιτητές, μέλη των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας Θεσσαλονίκης, την προσπάθεια ενημέρωσης της νεολαίας και του λαού γύρω από τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την εμπλοκή της χώρας μας στην επικείμενη εμπλοκή στο Κόσσοβο.

Καλούν σε δράση μαζική ενάντια στα πολεμοκάπηλα σχέδια, σε στράτευση όλου του λαού στο κίνημα υπεράσπισης της ειρήνης και φιλίας των λαών.

Μέσα από ολοήμερες αντιπολεμικές εκδηλώσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο στους χώρους των Εστιών, συζητήσεις, εκθέσεις φωτογραφιών από τη σύγχρονη κατοχή της Θεσσαλονίκης, κλπ., αλλά και χτες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, εκφράστηκε η ανησυχία των φοιτητών για τη μετατροπή Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστικών στρατευμάτων εναντίον των βαλκανικών λαών. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι εξορμήσεις στα στέκια της πόλης, ώστε πλατύτερα να ενημερωθεί ο λαός και η νεολαία για το μέλλον που τους ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση με την πλήρη υποταγή της στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς.

Σήμερα, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας οργανώνεται εκδήλωση συζήτηση με ομιλητή τον πρόεδρο της ΕΔΥΕΘ Μ. Σπυριδάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ