Σάββατο 27 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αφιερωμένες εξαιρετικά

Φιλολογική βραδιά αφιερωμένη στον αξέχαστο ποιητή Τάσο Λειβαδίτη διοργανώνει το "Εγχορδο", τη Δευτέρα (7.30μμ), στο Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο (Θεμιστοκλέους 37). Για τον ποιητή θα μιλήσουν οι Θανάσης Κωσταβάρας και Γιάννης Κουβαράς.Ποιήματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Χρήστος Τσάγκας.

  • Εκδήλωση για τους εγκλωβισμένους μαθητές της Καρπασίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7.30μμ), στο Θέατρο Κολεγίου Αθηνών (Στ. Δέλτα 15, Π. Ψυχικό). Θα επιδοθεί τιμητική πλακέτα στους δασκάλους των Κατεχόμενων, ενώ θα μιλήσει ο Β. Λυσσαρίδης. Μεικτή χορωδία μαθητών, σε διεύθυνση Θ. Μακαντάση, θα παρουσιάσει τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους". Θα λειτουργήσει και η έκθεση φωτογραφίας "Τα ανθρώπινα δικαιώματα του παιδιού" (του Γραφείου Τύπου της κυπριακής πρεσβείας).
  • Γιορτασμό του "Λαγκαδινού '21" οργανώνει ο Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών, τη Δευτέρα (7.30μμ), στην Αρχαιολογική Εταιρεία (Πανεπιστημίου 22). Ομιλητής ο καθηγητής Β. Σφυρόερας με θέμα: "Τα Λαγκάδια και οι Λαγκαδινοί στα Απομνημονεύματα του 1821". Συμμετέχει η χορωδία "Βυζαντινή Κυψέλη".
  • Εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη θα γίνει σήμερα (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 1 και Ιπποκράτους). Θα μιλήσουν οι Γ. Στεφανάκης, Κ. Πετράκου, Κατ. Αγγελάκη - Ρουκ, Γ. Παπαϊωσήφ. Θα εκτεθούν φωτογραφίες του συγγραφέα, ενώ θ' ακουστούν μελοποιημένα αποσπάσματα από τις "Τερτσίνες", σε μουσική Φ. Πρίφτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ