Τετάρτη 31 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τραγούδια του κόσμου

Τραγούδια από τις εξαίρετες δισκογραφικές της δουλιές "Ανοιξη στη Σαλονίκη" και "Τραγούδια της Μεσογείου", αλλά από τον καινούριο της δίσκο "Παναγίες του κόσμου", που θα κυκλοφορήσει σύντομα, θα παρουσιάζει η Σαββίνα Γιαννάτου και οι "Πριμαβέρα εν Σαλόνικο" από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111). Το σχήμα αποτελούν οι μουσικοί Κώστας Βόμβολος, Μιχάλης Σιγανίδης, Γιάννης Αλεξανδρής, Χάρης Λαμπράκης, Κυριάκος Γκουβέντας, Λευτέρης Αγγουρίδης.

  • Τις τρεις τελευταίες συναυλίες τους πραγματοποιούν η Σωτηρία Λεονάρδου,ο Ανδρέας Καρακότας μαζί με τέσσερις σολίστ της Λαϊκής Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης",αύριο, μεθαύριο και το Σάββατο (11.30μ.μ. ), στο"Χαμάμ" (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα).
  • Πρωταπριλιά με τους "Αέρα Πατέρα", στο "Ρόδον" (Μάρνη 24). Στην αυριανή του συναυλία (8.30μ.μ. ) το συγκρότημα θα γιορτάσει τα 10 χρόνια πολυτάραχου καλλιτεχνικού βίου του, μαζί με τους προσκεκλημένους του καλλιτέχνες Ζωρζ Πιλαλί, Νίκο Τουλιάτο, Λογό, Αντώνη Λιβιεράτο, Θοδωρή Ρέλλο κ. ά.
  • Με μια συναυλία στην Αθήνα τα "Υπόγεια Ρεύματα" ολοκληρώνουν την πετυχημένη χειμερινή τους περιοδεία. Το συγκρότημα την Παρασκευή (11μ.μ. ) θα εμφανιστεί στο "Κάμελ" κλαμπ (Βουλιαγμένης 268), παρουσιάζοντας ένα δυναμικό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης, καθώς και με τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο πέμπτο τους άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Οι πόρτες θ' ανοίξουν στις 10.30μ.μ., καθώς δε θα υπάρξουν προπωλήσεις εισιτηρίων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 3.500 δραχμές.
  • Το μακροβιότερο, ίσως, ελληνικό ροκ συγκρότημα, οι "Μάτζικ ντε Σπελ" φιλοξενούνται την Παρασκευή (10.30μ.μ. ), "Στον Αέρα" (κεντρική πλατεία Πετρούπολης). Μια συναυλία έντασης από ένα καταξιωμένο μουσικό σχήμα. Προσκεκλημένοι οι "Μοτίβο 4".
  • Τα καινούρια τραγούδια του που φέρουν την υπογραφή στη μουσική της Δήμητρας Γαλάνη,του Λάκη Παπαδόπουλου και του Κώστα Τουρνά θα παρουσιάζει ο Χρήστος Δάντης στο "Σταυρό του Νότου", από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη. Οι εμφανίσεις του θα διαρκέσουν όλο τον Απρίλη, τις ίδιες μέρες.
  • Ο "Επιτάφιος" των Θεοδωράκη - Ρίτσου αποτελεί τον κεντρικό κορμό του προγράμματος, που θα παρουσιάσει από τις 5 - 7 Απρίλη ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος (10μ.μ. ), στο Σπίτι Τέχνης "Λόλης" (Δεληγιάννη 5, Καλλιθέα). Με τη συνοδεία λαϊκής ορχήστρας θα ερμηνεύσει, επίσης, αποσπάσματα από έργα των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Μούτση, Πλέσσα, Λοϊζου κ. ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ