Τετάρτη 31 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοι και φωνές

Εργα των Νίκου Παπαδημητρίου, Γιώργου Σισιλιάνου, Ιωάννη Ξενάκη, Μπρους Μακ Κόμπι, Ιβάν Τσερέπιν, Καρλς - Χάιντς Στόκχαουζεν θα παρουσιαστούν στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο (8.30μμ), στην αίθουσα του Ινστιτούτου "Γκαίτε" (Ομήρου 14 - 16). Παίρνουν μέρος: Ερμής Θεοδωράκης, Βασίλης Τσαμπρόπουλος, Φύλλις Δαπέργολα - Τσαμπροπούλου (πιάνο), Γιώργος Μουλουδάκης, Μιχάλης Σουρβίνος (κιθάρα) και Μπεάτα Ιβόνα Γκλίνκα (φλάουτο).

  • Ρεσιτάλ σαξόφωνου θα δώσει ο Αθανάσιος Ζέρβας την Παρασκευή (9μμ), στην αίθουσα "Φ. Νάκας" (Ιπποκράτους 41), με ελεύθερη είσοδο. Θα ερμηνεύσει έργα Ολμπράιτ, Νόντα, Ντ. Κωνσταντινίδη και Μιχ. Λαπιδάκη. Στον ίδιο χώρο το Σάββατο ο Γαληνός Κιοσόγλου θα πραγματοποιήσει ρεσιτάλ κλαρινέτου. Στο πιάνο θα τον συνοδεύσει ο Χρήστος Σακελλαρίδης.
  • Δύο συναυλίες θα δώσει η Κρατική Ορχήστρα Νέων Κύπρου,με την ευκαιρία της επετείου της 1ης Απριλίου 1955. Αύριο (12 μεσημέρι), στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια) και την Παρασκευή (10πμ) στο Αρσάκειο Ψυχικού. Θα παρουσιάσει έργα Ντβόρζακ, Γκρικ, Μέντελσον, Στραβίνσκι κ. α. Σήμερα (8.30μμ), στο Σπίτι της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην εθνική επέτειο, στο πλαίσιο της οποίας θα δοθεί και συναυλία από τη Δέσπω Πλυτά.
  • Υπό τη διεύθυνση του Χανς Βέρνερ Βιλ και της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου,την Πέμπτη (7.30μμ), στο θέατρο της Γερμανικής Σχολής (Χωματιανού και Ζηρίδη, Παράδεισος Αμαρουσίου), θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της γερμανικής ανδρικής χορωδίας και της μεικτής χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου. Θα παρουσιαστούν έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ