Παρασκευή 11 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Θα δώσετε ψήφο στους πολεμοκάπηλους;

Χοροπηδούσε από τη χαρά του αυτό το ανθρωποειδές που είναι εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Ο λόγος; Γιατί "οι γιουγκοσλαβικές δυνάμεις έχουν υποστεί σοβαρές ανθρώπινες και υλικές απώλειες, από τότε που το Βελιγράδι αποδέχτηκε το ειρηνευτικό σχέδιο για το Κόσσοβο". Και άρχισε την απαρίθμηση των απωλειών: "Από την περασμένη Πέμπτη, ο γιουγκοσλαβικός στρατός έχει χάσει 29 τεθωρακισμένα, 39 οχήματα μεταφοράς στρατιωτών, 209 πυροβόλα μεγάλου διαμετρήματος, 11 θέσεις αεράμυνας, 86 όλμους καθώς και έναν ανυπολόγιστο αριθμό θέσεων και οχημάτων".

Το "καλύτερο" το άφησε για το τέλος: "Το σημαντικότερο απ' όλα είναι η απώλεια πολλών στρατιωτών"!!!

Αυτή τη συμμορία του εγκλήματος, που θέλουν να μας την παρουσιάσουν ως ειρηνοποιούς, έχει επιλέξει να προσκυνά και να υπηρετεί η κυβέρνηση Σημίτη εκχωρώντας τους τα πάντα. Με αυτή τη συμμορία των γκάνγκστερ θέλει να εισβάλει στη Γιουγκοσλαβία και να "ελευθερώσει" και "εκδημοκρατίσει" τους γειτονικούς λαούς.

Θα το πούμε καθαρά. Η ψήφος την Κυριακή στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος που θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στον Κλίντον, στον Μπλερ, στον Κλαρκ, στον Σι. Είναι ψήφος υπέρ των πολεμοκάπηλων και της εγκληματικής πολιτικής τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ