Πέμπτη 17 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ
Θετικό το αποτέλεσμα για το ΔΗΚΚΙ

"Θεωρούμε θετικό το αποτέλεσμα των εκλογών για το ΔΗΚΚΙ, αλλά και για το προοδευτικό λαϊκό κίνημα συνολικά, γιατί, πράγματι, δειλά - δειλά, ένα ικανό τμήμα του ελληνικού πληθυσμού ψήφισε προοδευτικά, ψήφισε εναντίον της νεοφιλελεύθερης, συντηρητικής, αντιλαϊκής πολιτικής, που εκφράζεται, τόσο από τη ΝΔ, όσο και από το "Νέο ΠΑΣΟΚ"".

Τα παραπάνω δήλωσε, χτες, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας, μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής για την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Πρόσθεσε ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε το μήνυμα", αφού ο Κ. Σημίτης επιμένει ότι θα συνεχίσει τη νεοφιλελεύθερη αντιλαϊκή του πολιτική και για ό,τι συμβεί, είπε, θα έχει την ευθύνη.

Οσον αφορά τις μελλοντικές συνεργασίες του ΔΗΚΚΙ ο Δ. Τσοβόλας είπε: "Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με πραγματικά, όμως, προοδευτικά κόμματα, όπως είναι και τα δύο άλλα μικρά κόμματα της Βουλής, αλλά και με κόμματα προοδευτικά εκτός Βουλής, για να στήσουμε ένα ευρύ προοδευτικό και πατριωτικό κοινωνικό μέτωπο. Αυτή είναι η δεδομένη θέση μας και επιμένουμε σε αυτή και θα προσπαθήσουμε να την προωθήσουμε όσο εξαρτάται από εμάς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ