Τρίτη 22 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ "902"
Ενδιαφέρουσες εκπομπές

Παρακολουθείστε από την τηλεόραση του "902", σήμερα Τρίτη 22/6 στις 10 το βράδυ, την εκπομπή "Προεκτάσεις",με θέμα: "Η κατάσταση στα Σώματα Ασφαλείας και η ασφάλεια του πολίτη".

Ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος φιλοξενεί τους κυρίους: Μιχάλη Βετούλη - Αστυνόμο Α' και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Τάκη Παπά - έγκριτο νομικό και πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Αγάπιο Παπανεοφύτου - καθηγητή Ποινικού Δικαίου του Παντείου Πανεπιστήμιου και καθηγητών σχολών αστυνομίας και Γιάννη Νάκη - μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τα Σώματα Ασφαλείας.

Τα ατυχήματα στη ΔΕΗ

Η τηλεόραση του "902", με αφορμή το τελευταίο θανατηφόρο ατύχημα στη ΔΕΗ, παρουσιάζει σε επανάληψη, την εκπομπή - έρευνα για τους τεχνικούς της ΔΕΗ, σήμερα Τρίτη 22.6. στις 7 το απόγευμα.

11 νεκρούς συναδέλφους τους θρηνούν τους τελευταίους 6 μήνες οι τεχνικοί της ΔΕΗ και 500 τραυματίες τα τελευταία χρόνια, από τους οποίους οι 80 έχουν υποστεί βαρύτατους ακρωτηριασμούς. Ποιες συνθήκες οδηγούν στο αποτέλεσμα αυτό; Στο ερώτημα προσπαθεί να απαντήσει η έρευνα του "902", σήμερα το απόγευμα στις 7. Επιμέλεια - παρουσίαση Ανδρέας Θερμός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ