Τρίτη 22 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε εξέλιξη χιλιάδες προσλήψεις

Χιλιάδες προσλήψεις σε διάφορους φορείς του δημοσίου και υπηρεσίες έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται το επόμενο διάστημα.

Από χθες, 21 Ιούνη, ξεκίνησε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για τον πανελλήνιο διαγωνισμό που αφορά την πρόσληψη 1.450 ατόμων στο Πυροσβεστικό Σώμα. Η προθεσμία λήγει στις 2 Ιούλη. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, στις έδρες των Περιφερειακών Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών. Οσοι κατοικούν στο Νομό Αττικής θα υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στις εγκαταστάσεις του αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος (οδός Μουρούζη 4).

Από τις 14 Ιούνη μέχρι τις 5 Ιούλη θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για την πρόσληψη 20 θέσεων για διοικητικό προσωπικό και 23 μη διοικητικό που έχει προκηρύξει η ΟΤΟnet.

Μέχρι και 23 Ιούλη πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στα κατά τόπους στρατολογικά γραφεία, οι ενδιαφερόμενοι για τις 450 θέσεις Εθελοντών Πενταετούς Υπηρεσίας που έχει προκηρύξει το υπουργείο Αμυνας. Μέχρι και 23 Ιούλη πρέπει να υποβληθούν τα δικαιολογητικά για τις 495 θέσεις δοκίμων λιμενοφυλάκων που προκήρυξε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ μέχρι 30 Ιούνη υποβάλλονται τα δικαιολογητικά για την πρόσληψη 124 δοκίμων υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.

Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διαδικασίες για την πλήρωση προσωπικού σε μια σειρά δήμους: Στον Αγ. Δημήτριο 47 θέσεις μόνιμου προσωπικού, οι αιτήσεις υποβάλλονται από 21 Ιούνη μέχρι 16 Ιούλη, ο Δήμος Ιλίου 37 θέσεις, αιτήσεις από 12 Ιούλη μέχρι 1 Ιούλη, ο Δήμος Καισαριανής 24 θέσεις, προκηρύξεις από 16 Ιούνη μέχρι 5 Ιούλη, ενώ ο Δήμος Ζωγράφου 61 θέσεις, αιτήσεις από 21 Ιούνη μέχρι 16 Ιούλη.

Μέχρι 29 Ιούνη πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις για τις 53 θέσεις ερευνητικού προσωπικού που έχει προκηρύξει το Εθνικό Ιδρυμα Αγροτικής Ερευνας (ΕΘΙΑΓΕ) του υπουργείου Γεωργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ