Παρασκευή 23 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Σίριαλ με Ρεμπρόφ

"Οργιο" φημών για συζητήσεις με τον διεθνή Ουκρανό που ίσως σήμερα έρθει στην Αθήνα εάν δε βρίσκεται ήδη εδώ... Δεν αποκλείεται στροφή στην αγορά της Λατινικής Αμερικής

Σε σίριαλ που θα το ζήλευαν και οι σεναριογράφοι κατασκοπευτικών ταινιών έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ουκρανό επιθετικό της Ντιναμό Κιέβου Σεργκέι Ρεμπρόφ. Οι φήμες και οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν, οι υπεύθυνοι του "τριφυλλιού" τηρούν "σιγήν ιχθύος" και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί... Φήμες έφερναν τον διεθνή παίκτη να βρίσκεται ήδη από προχθές στην Αθήνα και να συζητάει με τους ανθρώπους των "πρασίνων". Χθες στη σελίδα της Ντιναμό Κιέβου στο "Ιντερνετ" γινόταν γνωστό ότι ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα σήμερα. Κανένα από τα δυο σενάρια δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε βέβαια έχει διαψευστεί από επίσημα χείλη της ΠΑΕ. Πάντως το γεγονός ότι ο παίκτης κοστολογείται γύρω στα 5,5 δισ. δρχ. δυσκολεύει τα πράγματα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Σε αυτό θα πρέπει να προστεθεί και η δήλωση του επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Ντιναμό Κιέβου, που τόνισε ότι μετά την παραχώρηση του Σεφτσένκο στη Μίλαν δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο Ρεμπρόφ γιατί αυτό θα σήμαινε αποδυνάμωση της ομάδας. Εξελίξεις είτε για το συγκεκριμένο θέμα είτε για κάποιο άλλο που θα αφορά τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού ίσως έχουμε και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εξαλλου καμιά εξέληξη δεν είχε σημειωθεί μέχρι χθες αργά το απόγευμα και στο θέμα των παικτών από την Ιταλία που ενδιαφέρουν τους "πράσινους". Ανθρωπος της ομάδας βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και συζητάει με τους παράγοντες της Γιουβέντους προκειμένου να διερευνήσει εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την απόκτηση κάποιων εκ των Εσνάιντερ ή Αμορούζο.

Δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να στραφεί τελικά για μια ακόμη φορά στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Σήμερα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Πέρσι Ολιβάρεζ που θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στα αγωνιστικά, ξημερώματα Σαββάτου οι "πράσινοι" θα ριχτούν στη μάχη του Γκόθαμ Καπ όπου αντιμετωπίζουν τη Φιορεντίνα. Η ομάδα κατά την άφιξή της χθες στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης έτυχε θερμής υποδοχής από περίπου 1.000 ομογενείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ