Παρασκευή 23 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ
"Αστέρια" στα Χανιά

Στην Κρήτη, συναντιούνται τα "αστέρια" του ελληνικού μπιτς βόλεϊ, καθώς σήμερα στα Χανιά, ξεκινάει το 7ο τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που θα ολοκληρωθεί μεθαύριο. Το δίδυμο των Καζάζη και Οικονόμου θα επιδιώξει να κρατηθεί στην κορυφή, ενώ στις γυναίκες, οι νικήτριες του 6ου τουρνουά Μουρζάκου και Μπάμπουλη θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο, αφού επέστρεψαν στις εγχώριες παραλίες τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Καραντάσιου και Σφυρή.

* Αναχωρεί σήμερα (10.00) η Εθνική μας ομάδα των ανδρών για την Πολωνία, όπου αύριο θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ με το αντίστοιχο συγκρότημα της διοργανώτριας χώρας.

* Και επίσημα, πλέον, ο Ζόραν Γκάετς, θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο πόστο του Ολυμπιακού, καθώς χθες ανανέωσε το συμβόλαιό του με το "ερυθρόλευκο" ΤΑΠ.

* Στην Αργεντινή θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ του 2002, όπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος, Μεξικανός Ρούμπεν Ακόστα. Σύμφωνα, εξάλλου, με δηλώσεις του ίδιου, στη διοργάνωση θα υπάρχουν 6 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ