Παρασκευή 23 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Συνεχίζει ο Φαν Γκάαλ

* Την καλύτερη απάντηση στους επικριτές του έδωσε χθες ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ολλανδός Λουίς Φαν Γκάαλ που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ισπανίας μέχρι το 2002, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Γιόσεπ Λουίς Νιούνιεζ. Ο 47χρονος Ολλανδός τεχνικός έχει οδηγήσει την Μπαρτσελόνα σε δύο συνεχείς τίτλους στην Ισπανία, ενώ το συμβόλαιό του έληγε κανονικά τον επόμενο χρόνο.

* Τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα ο Εντι Ιρβάιν, ο οποίος προετοιμάζεται να ηγηθεί της Φεράρι στους εναπομείναντες αγώνες της Φόρμουλα-1 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, μετά τον τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ. Το Σουμάχερ θα αντικαταστήσει στο πρωτάθλημα ο Φινλανδός Μίκα Σάλο.

* Η αθλήτρια "φαινόμενο", η Ρουμάνα Γκαμπριέλα Σάμπο, ήταν αυτή που χθες εισέπραξε τα περισσότερα χειροκροτήματα στο "ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΛΙΓΚ" που διεξάγεται στο Παρίσι. Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στα 3.000, κατάφερε να φέρει την κούρσα στα μέτρα της και να κατακτήσει την πρώτη θέση με χρόνο 8.25.59. Στην ίδια διοργάνωση, αήττητη στα 200μ. παραμένει η Αμερικανίδα Μάριον Τζόουνς, η οποία στη χθεσινή διαδρομή, τερμάτισε πρώτη σε 19 δευτερόλεπτα και 99 εκατοστά. Ακόμη, στο μίτινκ της γαλλικής πρωτεύουσας, ο Κενυάτης Μπερνάρ Μπαρμασάι, έκανε άλλη μια φορά έναν "υγιεινό περίπατο" στα 3.000μ. στιπλ, καταφέρνοντας να αφήσει αρκετά μέτρα πίσω τους συναθλητές του και να γίνει ο ηγέτης της κούρσας, με τελικό χρόνο 8.05.71. Πολύ καλή παρουσία, επίσης, είχε και ο Δανός δρομέας των 800 μέτρων, Γουϊλσον Κιπκέτερ που πρώτευσε στην κούρσα του με 1.44.89.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ