Παρασκευή 23 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Κοντά στο μετάλλιο η Θαλασσινίδου

Εντυπωσιακή εμφάνιση, που της δίνει ελπίδες για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου, πραγματοποίησε η Χριστίνα Θαλασσινίδου στα προκριματικά του σόλο της Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο 24ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που ξεκίνησε χτες στην Κωνσταντινούπολη.

Η πρωταθλήτριά μας κατέλαβε την τέταρτη θέση στα προκριματικά με 94,356 βαθμούς και σήμερα, στον τελικό, όπου θα αγωνιστούν 12 αθλήτριες, θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο από την Ιταλίδα Τζοβάνα Μπουρλάντο, που ήταν τρίτη με 94,486 βαθμούς. Η παραπάνω βαθμολογία δε "μετράει" στον τελικό, όμως είναι ενδεικτική της κατάστασης των αθλητριών. Μέσα στη "μάχη" είναι και η Ισπανίδα Τζέμα Μενγκουάλ, που ήταν πέμπτη με 93,666 βαθμούς.

Η κάτοχος του τίτλου Ρωσίδα Ολγα Μπρουσνίκινα πήρε άνετα την πρώτη θέση με 98,198 βαθμούς και δύσκολα θα χάσει το χρυσό μετάλλιο, τα ίδια ισχύουν και για τη Γαλλίδα Βιρζινί Ντεντιέ, που ήταν δεύτερη με 96.574 βαθμούς, δεν αναμένεται να χάσει το ασημένιο, που είχε άλλωστε κατακτήσει και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στη Σεβίλλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ