Παρασκευή 23 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο Λούκιτς στον Πανηλειακό

Μπορεί να μην μπόρεσε να αποκτήσει τον Ρεμπρόφ (!) ο Πανηλειακός, αλλά έκανε ένα σπουδαίο μεταγραφικό βήμα. Ο Βλάνταν Λούκιτς, πρώην φορ της γαλλικής Μετς, υπέγραψε προχτές και μείνει στην ομάδα του Πύργου για τα επόμενα τρία χρόνια. Μαζί όμως με τον Ουκρανό, στον Πανηλειακό πλέον ανήκει και ο Σεργκέι Τίτσα που μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην ομάδα της Πρίστινα.

* Στον ΠΑΟΚ όλα είναι στάσιμα. Οι διοικούντες την ΠΑΕ, όπως και άλλων ελληνικών ομάδων, περιμένουν τη "μαύρη" λίστα του Κάρλο Αντσελότι, προπονητή της Γιουβέντους, προκειμένου να προχωρήσουν σε προτάσεις για τους παίκτες που ανήκουν σε αυτή. Παρά όμως την απόφαση της "μεγάλης κυρίας" να πάει ο Ζαλαγέτα στη Σεβίλλη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να πιστεύουν πως βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

* Μετά από τον Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς ήταν η σειρά του Μίλικο Πάντιτς να αφήσει τα ισπανικά σαλόνια και συγκεκριμένα την Ατλέτικο Μαδρίτης και να επιστρέψει, ύστερα από 4 χρόνια, στην παλιά του ομάδα, τον Πανιώνιο.

* Στα γαλάζια ντύθηκαν από προχτές δύο Ουρουγουανοί και ένας Ιταλός. Η Καβάλα απέκτησε τους Λόπες, Γκαλιανόνε και Σάντρι για ένα και ένα σύν δυο χρόνια αντίστοιχα. Παράλληλα με αυτούς, ο μακεδονικός σύλλογος απέκτησε και τον τερματοφύλακα Βασίλη Καραγιάννη.

* Τέσσερις Νιγηριανούς περιμένουν εδώ και εβδομάδες οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα. Από αυτούς μόνο ο Τσίντι Οτζι αναμένεται να υπογράψει κατευθείαν στην "ελαφρά ταξιαρχία", ενώ όλα τα ενδεχόμενα για του άλλους τρεις είναι ανοιχτά. Εκτός από αυτούς, ο Γιόζεφ Βάντσικ θα υπερασπίζεται την εστία του Απόλλωνα καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τον αθηναϊκό σύλλογο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ