Τρίτη 27 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αγωνία για Οσέλα στην ΑΕΚ

Με την αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης στη μεταγραφή του Αργεντινού Ντιέγκο Οσέλα να κορυφώνεται, έγινε χτες η επίσημη πρώτη της ΑΕΚ παρουσία του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Στην πρεμιέρα έδωσαν το "παρών" τα δυο νέα αποκτήματα των "κιτρινόμαυρων" ο Βρετανός Χάνσελ και ο νεαρός Μισιακός.

Ομως η αγωνία των ανθρώπων του "Δικεφάλου" είχε να κάνει με τη μεταγραφή του Οσέλα, αφού αν και τα πράγματα φαινόταν να πηγαίνουν καλά τις τελευταίες ώρες, άρχισαν να μαζεύονται "σύννεφα". Συγκεκριμένα τα νέα που ήρθαν από την Αργεντινή δεν ήταν και τόσο ευχάριστα, αφού φήμες έλεγαν ότι η Ατένας Κόρντομπα έκανε νέα πρόταση στον υψηλόσωμο παίκτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να το σκέφτεται εάν πρέπει να έρθει στην Αθήνα. Πάντως στην ελληνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ και η διορία ια τον Αργεντινό παίκτη είναι μέχρι σήμερα το βράδυ. Ενα άλλο σενάριο της τελευταίας στιγμής είναι αυτό που φέρνει τους διοικούντες του "Δικεφάλου" να έχουν συζητήσεις με τον Αντονι Λι Μπούι, της Ζαλγκίρις. Ο Μπούι, που είναι 36 χρονών, έχει ύψος 1.97 και αγωνίζεται στις θέσεις δυο και τρία.

  • Επιστροφή στα "πάτρια" για τον Φαμπρίτσιο Ομπέρτο; Ισως και να έχουν έτσι τα πράγματα αφού χτεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Αργεντίνος παίκτης μετά την περιπλάνησή του στις ΗΠΑ δε βρήκε αυτό που ήθελε. Ετσι δεν αποκλείεται η επιστροφή του στον Πειραιά. Εξαλλου οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τις συζητήσεις για την ανεύρεση ενός πλέι - μέικερ με τα ονόματα των Ριγκοντό και Σονκό να είναι πρώτα στη σχετική λίστα. Τέλος, οριστικά έκλεισε η πόρτα για τον Ντίνο Ράτζα, αφού μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για τον Γιάννη Ιωαννίδη δεν υφίσταται θέμα απόκτησης του Κροάτη σέντερ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ