Τρίτη 27 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ολα βαίνουν καλώς

Ικανοποιημένος φάνηκε ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς από την απόδοση της ΑΕΚ στο προχθεσινό φιλικό αγώνα με τη Μαρκό στο γήπεδο του Μαρκόπουλου. Η Ενωση κέρδισε πολύ εύκολα την τοπική ομάδα με 3-0 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή μπάλα. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαλαδένης 10', Νικολαϊδης 22' και Γκρέταρσον 80'. Στο παιχνίδι αυτό τραυματίστηκε και ο Τραϊανός Δέλλας που υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου μια εβδομάδα.

Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" πάντως δε δείχνει διατεθειμένος να δώσει η ομάδα του άλλο φιλικό μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν υπάρχει ομάδα της πρώτης κατηγορίας που να μπορέσει να "κοντραριστεί", αλλά παράλληλα υπάρχει και το τουρνουά της ΑΕΚ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη συμμετοχή του Ηρακλή, της Λέστερ και της Χέρτα Βερολίνου.

Η έναρξη του τουρνουά πάντως είναι κάτι που πονοκεφαλιάζει τους υπεύθυνους του γηπέδου, καθώς πέρα από τις εργασίες που γίνονται στο "Νίκος Γκούμας" προκειμένου να μπει στα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα ο χλοοτάπητας έχει εν μέρει ξεραθεί και έτσι οι υπεύθυνοι ψάχνουν να βρουν τη λύση ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το Σάββατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ