Τρίτη 27 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Κλείνει ο Τζοργκαέφ;

Ενα βήμα πριν την απόκτηση του Γάλλου διεθνή βρίσκονται οι "πράσινοι" και όπως όλα δείχνουν ίσως η μεταγραφή ολοκληρωθεί και σήμερα. Δεν αποκλείεται πάντως κάποια έκπληξη

Ενα βήμα πριν την απόκτηση του Γάλλου διεθνή Γιούρι Τζοργκαέφ βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός, που προσπαθεί απεγνωσμένα να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής ενός σέντερ φορ αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και οι διοικούντες των "πρασίνων"... καίγονται να κλείσουν κάποιον ή κάποιους παίκτες, κυρίως Κοινοτικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι σήμερα το απόγευμα θα έχει ανακοινωθεί ο νέος παίκτης που τόσο καιρό περιμένουν οι οπαδοί της ομάδας. Το όνομα του Τζοργκαέφ είναι αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και εκτός απροόπτου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως απολαβές περίπου 600 εκατομμυρίων δρχ. Πάντως δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιος άλλος παίκτης να είναι αυτός που θα έρθει στην Παιανία.

Οσο για τη θέση του λίμπερο, οι Χάπε και Νοβόντνι απομακρύνονται από τον αθηναϊκό σύλλογο, καθώς σε δηλώσεις του, ο τεχνικός της Μπάγερν Λεβερκούζεν, Κριστόφ Ντάουμ, είπε πως η ομάδα του κυνηγάει υψηλούς στόχους και δεν πρέπει να παραχωρήσει η διοίκηση κανέναν από τους παίκτες της ομάδας.

Εξάλλου σήμερα αναμένονται να "πέσουν" και οι υπογραφές του Πέρσι Ολιβάρες για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Στο αγωνιστικό μέρος με πολύ καλή εμφάνιση έκλεισε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του, κατακτώντας την τρίτη θέση στο Γκόθαμ Καπ που έγινε στη Νέα Υόρκη. Το "τριφύλλι" ύστερα από την ήττα του με 3-0 από τη Φιορεντίνα τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπαιξε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Αγιαξ νικώντας τον με 3-2. Τα γκολ πέτυχαν για τον Παναθηναϊκό οι Μπασινάς με χτύπημα φάουλ (16'), Νασσιόπουλος (18') και Καραγκούνης (76'). Για τον "Αίαντα" σκόραραν οι Ντάνι (59') και Μαχλάς (84').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ