Τρίτη 27 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Συνεχίζει τα... νερά η άμυνα

Προβληματισμός επικρατεί στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς η εμφάνιση της "ερυθρόλευκης" άμυνας δεν ήταν και η αναμενόμενη στο νέο φιλικό με την ισραηλινή Μακαμπί Χάιφα. Τα δύο γκολ που δέχτηκαν οι "ερυθρόλευκοι" σε ένα λεπτό προβλημάτισαν τον τεχνικό της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε: "Δε με απασχολεί το τελικό αποτέλεσμα, αλλά όπως και να έχει η ήττα πειράζει και ιδιαίτερα ο τρόπος που δεχτήκαμε τα δύο γκολ".

Ο τρόπος της ήττας από τους Ισραηλινούς έφερε σκεπτικισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά το δέσιμο της άμυνας και κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί αυτή η εικόνα. Πάντως ο προπονητής των"πειραιωτών" κάλυψε τους παίκτες του λέγοντας πως είναι κουρασμένοι από την προετοιμασία. Το μόνο καλό από το φιλικό αυτό, ότι ο Τζιοβάνι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του πειραϊκού συλλόγου που πέτυχε και ένα γκολ και αυτό δείχνει πως έχει προσαρμοστεί με το κλίμα της ομάδας.

Στον αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν καλή μπάλα μπροστά, αλλά η άμυνα σε ορισμένες περιπτώσεις... δεν υπήρχε στο γήπεδο. Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Τζιοβάνι (3') και Οφορίκουε (76').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ