Τετάρτη 28 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΛΕΡΟΥ
"Ανθυγιεινή" η διοίκηση

Για απαράδεκτες, ύποπτες και επικίνδυνες αποφάσεις του ανεπαρκή προέδρου και του ανύπαρκτου διοικητικού Συμβουλίου του κρατικού θεραπευτηρίου - Κέντρου Υγείας Λέρου,κάνει λόγο σε σχετική καταγγελία του στον υπουργό Υγείας, η Ενωση Υπαλλήλων του θεραπευτηρίου της Λέρου.

"Με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους συνεχίζουν τον κατήφορο με απώτερο στόχο την οριστική διάλυση του Κέντρου, σε μια ευαίσθητη και οριακή περίοδο για την ύπαρξή του. Λειτουργώντας ως ΔΣ υπό αναχώρηση επικεντρώνει όλη τη "δραστηριότητά" του στην προσπάθεια να βολέψει "ημετέρους", κάνοντας προσωπική πολιτική, διαλύοντας ουσιαστικά κομβικές λειτουργίες του Θεραπευτηρίου, εντείνοντας το κλίμα ανασφάλειας των εργαζομένων και δημιουργώντας υπαλλήλους δύο ταχυτήτων", επισημαίνουν στην καταγγελία.

Επισημαίνουν ακόμα το πρόβλημα των υπερωριών των συναδέλφων που δημιουργεί σοβαρές δυσλειτουργίες σε όλα τα τμήματα και κυρίαρχα στο τμήμα Γενικών Παθήσεων, το οποίο τις βραδινές ώρες ουσιαστικά δεν μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες με τη μη λειτουργία εργαστηρίων και χειρουργείου, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για τη ζωή των ασθενών.

Με την καταγγελία τους τα μέλη της Ενωσης Υπαλλήλων του Θεραπευτηρίου ζητούν από τον υπουργό Υγείας να δρομολογηθούν οι αναγκαίες δράσεις για την ομαλοποίηση της λειτουργίας του και δηλώνουν πως κανένας σχεδιασμός δεν μπορεί να περιλαμβάνει το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ