Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πανταχού παρουσίες

«Με χίλια» τρέχει τις τελευταίες μέρες ο υπουργός Υγείας για να δώσει παρουσία στις διάφορες δραστηριότητες, όπου προβάλλεται το έργο του ιδιωτικού τομέα Υγείας.

Ετσι προχτές ήταν παρών στα εγκαίνια μονάδας χειρουργικής ρομποτικής του Γιώργου Αποστολόπουλου. Χτες αρχικά έδωσε συνέντευξη Τύπου με το Εθνικό Κέντρο Ερευνας, Πρόληψης και Θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη στο υπουργείο, ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε σε άλλη συνέντευξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας πάλι για την πρόληψη του Διαβήτη.

Την ίδια ώρα βέβαια γινόταν εκδήλωση με τη συμμετοχή φορέων στο Ασκληπιείο της Βούλας για τη συμφωνία του «Ερυθρού Σταυρού» με το «Υγεία» για την ανέγερση ιδιωτικού μαιευτηρίου στο χώρο. Εκεί ο υπουργός έστειλε, ως εκπρόσωπό του, τον διοικητή της Β΄ Διοικητικής Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Γ. Φωτεινόπουλο.

Οχι πως ο εκπρόσωπός του δεν ενημέρωσε σωστά για τις θέσεις του υπουργείου στο καυτό θέμα των εκποιήσεων. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, έχουν και οι παρουσίες αυτές καθεαυτές τη σημασία τους. Και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας αποδεικνύει με το παραπάνω την ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα της Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ