Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
Απευθυνόμαστε παντού

Προσκλητήριο μάχης έχει σημάνει στις Οργανώσεις του Κόμματος, αλλά και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, καθώς αύριο Παρασκευή αρχίζει η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε για το Δεκέμβρη και το Γενάρη η ΚΕ του ΚΚΕ. Η δυναμική εκκίνηση θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για την παραπέρα πορεία κάλυψης και υπερκάλυψης των πλάνων. Με το δεδομένο ότι εγκαίρως έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία και ο σχεδιασμός της μάχης αυτής, αλλά και τη μεγάλη εμπειρία των μελών και φίλων του ΚΚΕ, την πίστη στην αναγκαιότητα, αλλά και τη δυνατότητα ολόπλευρης ενίσχυσης του ΚΚΕ, η επιτυχία αυτής της μάχης συνδέεται με τη μαχητική δραστηριοποίηση όλων μας, την αξιοποίηση κάθε μιας από τις πολλές δυνατότητες που υπάρχουν.

Το κουπόνι της οικονομικής εξόρμησης πρέπει να διακινηθεί παντού. Να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια εργατικών λαϊκών οικογενειών. Οπως επίσης και το κάλεσμα της οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ μαζί με την επισήμανση πως αυτή αποτελεί ζωτική ανάγκη και βασική προϋπόθεση για την παραπέρα συνολική ισχυροποίηση του Κόμματος. Για την ανταπόκρισή του στις ανάγκες της πολιτικής και ιδεολογικής αντιπαράθεσης με τους πολλαπλάσιους ιδεολογικοπολιτικούς και άλλους μηχανισμούς της πλουτοκρατίας, που την υπηρετούν πολύπλευρα, όπως και τα κόμματά της.

Απευθυνόμαστε παντού. Και εξηγούμε πως κάθε ευρώ στο ΚΚΕ σημαίνει ενίσχυση της λειτουργίας του και της προσπάθειάς του για την οργάνωση και ανάπτυξη της πάλης εναντίον της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, εναντίον των φιλοπόλεμων ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών. Σημαίνει ενίσχυση της προσπάθειάς του για εμβάθυνση στη θεωρία, για μελέτη και έρευνα ζητημάτων που άπτονται του αγώνα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της, για την ανατροπή της σημερινής πολιτικής και της εξουσίας που την ασκεί, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση, για συστηματική παρακολούθηση των τάσεων και των εξελίξεων στο καπιταλιστικό σύστημα, σημαίνει ανάπτυξη των δυνατοτήτων μελέτης και επεξεργασίας θέσεων που εξοπλίζουν θεωρητικά και πρακτικά το ίδιο το Κόμμα, το εργατικό και λαϊκό κίνημα. Οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ σημαίνει και ενίσχυση της διεθνιστικής αλληλεγγύης προς χώρες και λαούς που βρίσκονται στο ιμπεριαλιστικό στόχαστρο. Μεταφράζεται σε ενδυνάμωση της δραστηριότητάς του στο διεθνές πεδίο, σε ενίσχυση της κοινής δράσης και των κοινών πρωτοβουλιών με κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα άλλων χωρών απαραίτητη όσο ποτέ σε συνθήκες όξυνσης της διεθνοποιημένης ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας.

Απευθυνόμαστε παντού, σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου, γιατί τελικά κάθε ευρώ θα επιστρέψει σ' αυτούς που απ' το υστέρημά τους θα το προσφέρουν, αφού όσο πιο ισχυρό το ΚΚΕ τόσο πιο ισχυρή η πάλη για τα δικά τους συμφέροντα. Απευθυνόμαστε ακόμα και σε όσους δεν υιοθετούν την πολιτική του, εκτιμούν όμως το ρόλο και την προσφορά του στην πολιτική ζωή του τόπου. Ας γίνει η Οικονομική Εξόρμηση υπόθεση κάθε μέλους και φίλου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μέσο για ενίσχυση των δεσμών μας με το λαό και την εργατιά. Και για να γίνει χρειάζεται τη δική μας συνειδητή ακούραστη προσπάθεια για να στεφθεί με επιτυχία και αυτό το καθήκον.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Για την άμιλλα μεταξύ των ΚΟ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2019 (2019-11-16 00:00:00.0)
Ξεκινάμε τη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα (2014-11-02 00:00:00.0)
Με το κουπόνι να πάμε παντού! (2011-12-02 00:00:00.0)
Χωρίς εφησυχασμό στη μάχη (2008-12-31 00:00:00.0)
Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα για την επιτυχία (2003-11-08 00:00:00.0)
Για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση του Κόμματος (2003-10-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ