Πέμπτη 11 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΤΕ
Εντείνεται το παρασκήνιο

Φουντώνουν τα σενάρια για τις διαδικασίες πλήρους εκποίησης του ΟΤΕ, ενώ σήμερα οι «σύμβουλοι αποκρατικοποίησης» ενημερώνουν επίσημα την κυβέρνηση και λαμβάνουν οδηγίες για την εκχώρηση του μάνατζμεντ του Οργανισμού στον «στρατηγικό εταίρο».

Σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα αυστριακής εφημερίδας, το οποίο πάντως διαψεύδουν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και η διοίκηση του ΟΤΕ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΟΤΕ και του Αυστριακού Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού Telecom Austria και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπογραφεί συμφωνία συνένωσης των δύο οργανισμών.

Στο μεταξύ, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης φέρεται να έχει καταλήξει - κατά το πρότυπο των ΕΛΠΕ - στην πλήρη εκχώρηση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ στον «στρατηγικό σύμμαχο».

Σχετικές οδηγίες αναμένεται να λάβουν σήμερα οι «σύμβουλοι αποκρατικοποίησης» (UBS, Credit Suisse και Eurobank), στην προγραμματισμένη συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Μεταφορών - Επικοινωνιών Μ. Λιάπη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ