Τρίτη 13 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ
Οι εργάτες παραβιάζουν το άσυλο!

Οι δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου «νομίζω ότι έχουν ένα στοιχείο πραγματικότητας». Ποιος προχώρησε σ' αυτή την πολιτική εκτίμηση; Ο υποψήφιος νομάρχης του ΣΥΝ και καθηγητής Πανεπιστημίου Γ. Πανούσης, μιλώντας στον «Φλας».

Ο ίδιος δεν περιορίστηκε στις διαπιστώσεις, με τρόπο που βάλλει ευθέως εναντίον του πανεπιστημιακού ασύλου και κυρίως στοχεύοντας η υπεράσπιση να μη γίνει υπόθεση του λαϊκού κινήματος, έθεσε και ορισμένα ερωτήματα: «Οποιοσδήποτε μπορεί να μπαίνει μέσα και να λέει "εγώ υπερασπίζομαι το άσυλο"; Τι είστε εσείς; "Εργάτης". Τι κάνετε; "Υπερασπίζω το άσυλο". Ποιος σας είπε ότι μπορείτε;»!!

Δε σταμάτησε όμως εκεί, αναφερόμενος στην είσοδο αστυνομικού στο Πολυτεχνείο πριν από αρκετούς μήνες ο οποίος συνόδευε το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευάγ. Βενιζέλο, είπε: «Πολύ κακώς το έκανε, όμως δεν είναι παραβίαση ασύλου να μπει ένας αστυνόμος μέσα στο άσυλο. Δηλαδή αν μπαίνανε 100 εργάτες μέσα στο άσυλο δεν υπάρχει πρόβλημα και αν μπαίνει ένας αστυνόμος υπάρχει πρόβλημα; Ποιος το λέει αυτό, πού είναι γραμμένο στο νόμο και πότε το έχουμε συμφωνήσει;»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ