Πέμπτη 8 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΙΛΚΙΣ - ΣΕΡΡΕΣ
Προχωρούν αγωνιστικά

Πριν το τελωνείο της Δοϊράνης μετέφεραν χτες τα τρακτέρ τους οι αγρότες του Κιλκίς και τα παρέταξαν κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από το Κιλκίς στα σύνορα.

Ζητούν την άρση όλων των προβλημάτων που δημιούργησε η νέα ΚΑΠ και διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα ούτε ένα ευρώ από την ενιαία ενίσχυση. Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής δήλωναν ότι από την απάντηση που θα λάβουν από το υπουργείο σχετικά με τα αιτήματά τους θα αποφασίσουν σήμερα την κλιμάκωση ή μη της κινητοποίησής τους και για το αν κλείσουν το δρόμο που οδηγεί στην ΠΓΔ της Μακεδονίας. Οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Κιλκίς τις πέντε τελευταίες μέρες παρέμεναν στην είσοδο της πόλης, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και μάλιστα προχώρησαν τη Δευτέρα σε κατάληψη της νομαρχίας και του κεντρικού καταστήματος της ΑΤΕ.

Ανάλογες κινητοποιήσεις εξήγγειλαν για σήμερα και οι αγρότες της Νιγρίτας Σερρών που αποφάσισαν να κατευθυνθούν στον κόμβο του Νέου Πετριτσίου και στη γέφυρα του Στρυμόνα, αποκλείοντας την Εθνική Οδό από και προς τον Προμαχώνα. Η απόφαση ελήφθη μετά από σύσκεψη όλων των αγροτικών συλλόγων της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε προχτές το βράδυ στο Νέο Σκοπό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ