Πέμπτη 8 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η στάση του ΣΥΝ

Ανακοίνωση της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ

Με αφορμή τη στάση που κράτησε ο ΣΥΝ στις αγροτικές κινητοποιήσεις, το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο ΣΥΝ, με κεντρικά και τοπικά στελέχη του, "καλούσε" υποκριτικά τους αγρότες να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις και της ΠΑΣΥ και των κυβερνητικών συνεταιριστών - συνδικαλιστών.

Και τώρα ήρθαν τα αποκαλυπτήρια. Ο ΣΥΝ απέδειξε με ποια πολιτική είναι και με ποιες δυνάμεις συντάσσεται.

Από τις κινητοποιήσεις της ΠΑΣΥ και των αγωνιστικών Ομοσπονδιών έλαμψε συνειδητά διά της απουσίας του, προφανώς γιατί δε συμφωνεί με τα αιτήματα υπέρ των μικρομεσαίων αγροτών που πρόβαλαν οι κινητοποιήσεις αυτές. Γιατί δε συμφωνεί με την πάλη κατά της καταστροφικής ΚΑΠ και των πολιτικών διαχείρισής της.

Χτες εμφανίστηκε, με κεντρική μάλιστα αντιπροσωπεία του, να δηλώνει τη συμπαράστασή του στο στημένο παιχνίδι των κυβερνητικών συνδικαλιστών και στα "αιτήματα" που αυτοί προβάλλουν, όπως για τη θέσπιση του μητρώου αγροτών, που στοχεύει στο πιο γρήγορο ξεπάστρεμα των μικρών αγροτών, για μικρότερη από πριν επιστροφή ΦΠΑ, ενώ αποδέχονται την καταστροφική ΚΑΠ.

Ας βγάλουν λοιπόν τα συμπεράσματά τους οι μικρομεσαίοι αγρότες και για το ρόλο και (για) την πολιτική του ΣΥΝ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ