Τρίτη 17 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: Σήμερα ή αύριο αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για τα 49 άτομα που είχαν συλληφθεί στα επεισόδια της 8 Μάρτη κατά τη διάρκεια πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου. Χτες, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε οι 48 φοιτητές να καταδικαστούν μόνο για διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ για τον οικοδόμο για διατάραξη κοινής ειρήνης και πρόκληση σωματικής βλάβης, δεχόμενη τις σε βάρος του καταθέσεις των αστυνομικών.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ: Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα για το φαρμακευτικό προϊόν «CHAMPIX 0.5 mg», που αφορά στη διακοπή του καπνίσματος από ενήλικες, κυκλοφόρησαν το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Σε αυτήν διευκρινίζουν ότι κυκλοφορεί νόμιμα, μετά από διαδικασία ευρωπαϊκής έγκρισης, στην τιμή των 33 ευρώ τα 25 τεμάχια. Η κάλυψη της δαπάνης για τα προϊόντα κατά του καπνίσματος θα εξεταστεί από το ΚΕΣΥ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί που θα κινηθούν τόσο στη Λ. Κηφισού όσο και στην Κατεχάκη, μέχρι τις 14 Μάη, αφού λόγω εργασιών στο οδόστρωμα, θα διακοπεί η κυκλοφορία στις δεξιές λωρίδες των λεωφόρων. Στην Κηφισού, τα έργα που ξεκινούν αύριο (9 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της επομένης) θα γίνονται καθημερινά στη ράμπα εξόδου προς Κόρινθο, στο ρεύμα προς Λαμία καθώς και στη ράμπα εξόδου προς Ιερά Οδό στο ρεύμα προς Πειραιά. Στην Κατεχάκη τα έργα που επίσης ξεκινούν σήμερα (από τις 9:30 το πρωί έως τις 7:30 το βράδυ), θα γίνονται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μεσογείων από την έξοδο της Αττικής Οδού έως την οδό Πίνδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ