Σάββατο 21 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πολύμορφη δράση για την 1η Μάη

Συνέντευξη Τύπου με θέμα τον προγραμματισμό της δράσης της για την εργατική νεολαία, μπροστά στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς και την παράθεση διεκδικητικού πλαισίου πάλης δίνει η ΚΝΕ, την Τρίτη 24 Απρίλη, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννης Πρωτούλης.

Μπροστά στην 1η Μάη, η ΚΝΕ προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων:

  • Εκδήλωση αφιερωμένη στην Εργατική Πρωτομαγιά, την Κυριακή 22 Απρίλη, από την Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στον Περισσό, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 6 το απόγευμα και θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννης Πρωτούλης. Θα περιλαμβάνει, ακόμα, απαγγελία του χρονικού του Μάη του '36, προβολή βίντεο, απαγγελίες ποιημάτων, έκθεση αρχειακού υλικού και αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι.
  • Παραστάσεις διαμαρτυρίας την Πέμπτη 26 Απρίλη στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
  • Μέρα Πανελλαδικής Δράσης της ΚΝΕ, την Παρασκευή 27 Απρίλη. Μέρα ενημέρωσης και καλέσματος αγώνα η οποία θα εκφραστεί με εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους, σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες.
  • Πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Πρωτομαγιά στο «Συρμό». Την Κυριακή 29 Απρίλη, στις 20.30, εκδήλωση για τον «Επιτάφιο» του Γ. Ρίτσου, με απαγγελία από την ηθοποιό Αλέκα Παΐζη και τραγούδι από τον Βασίλη Λέκκα. Ανήμερα την Τρίτη 1 Μάη, συναυλία αφιερωμένη στο εργατικό λαϊκό τραγούδι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ