Πέμπτη 3 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παγκρήτια αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση

Την Κυριακή, 6 Μάη, στη βάση της Σούδας

Παγκρήτια αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση και κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μάη στην αμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας στα Χανιά μετά από κοινό κάλεσμα των Επιτροπών Ειρήνης της Κρήτης.

Οι Επιτροπές Ειρήνης καλούν το λαό και τη νεολαία του νησιού να δώσουν δυναμικό «παρών» διαδηλώνοντας ενάντια στην παρουσία των ΑμερικανοΝΑΤΟικών φονιάδων και των βάσεών τους στην Κρήτη καθώς και στην προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος σέρνοντας στα δικαστήρια αγωνιστές του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ, πρόκειται να δικαστεί στις 9 Μάη με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση πριν ένα χρόνο στα Χανιά ενάντια σε φιέστα του Δήμου Χανίων. Οπου, ο Δήμος, θέλοντας να σπάσει το αντιαμερικανικό και αντιιμπεριαλιστικό αίσθημα των Χανιωτών, κάλεσε Αμερικανούς στρατιώτες να «καλλωπίσουν», δήθεν, πλατεία στο κέντρο της πόλης που ξεσήκωσε τη διαμαρτυρία και κινητοποίηση των Χανιωτών, γεγονός που ενόχλησε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ