Κυριακή 27 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
Clio Mtv 1.2
Η μούσα που τραγουδά

Το εξαιρετικό Clio δεύτερης γενιάς κυκλοφορεί και σε μια μουσική έκδοση. Το Mtv διαφοροποιείται από τα αδέλφια του χάρη σε ένα ηχοσύστημα Extra Sond CD Player με έξι ηχεία και χειριστήρια στο τιμόνι για ευκολία και ασφάλεια. Συγκεκριμένα, το Mtv διαθέτει ενισχυτή 4X30 και 2 tweeters στο ταμπλό, 2 wooters μπροστά και 2 coaxiel wooter - tweeter πίσω.

Στο βασικό του εξοπλισμό το Mtv 1.2 περιλαμβάνει αερόσακους οδηγού - συνοδηγού, προεντατήρες ζωνών ασφαλείας, σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας Renault, φιμέ τζάμια και αθερμικό παρμπρίζ, υδραυλικό τιμόνι, immobilizer, πολλαπλά φωτιστικά σώματα και προβολείς ομίχλης, σπορτίφ ταμπλό με λευκά όργανα, ρολόι, όργανο ένδειξης θερμοκρασίας νερού, στροφόμετρο, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, air condition, με σύστημα ανακύκλωσης αέρα, νέα ταπετσαρία ειδικά σχεδιασμένη για το Mtv και ενεργητικά προσκέφαλα «άμεσης επαφής» ρυθμιζόμενα σε ύψος.

Ο κινητήρας των 1.200 κ.εκ. αποδίδει ισχύ 60 ίππων στις 5.250 σαλ και μέγιστη ροπή 9,7 Kg στις 2.500 σαλ. Χάρη στον ηλεκτρονικό ψεκασμό και το σωστά κλιμακωμένο 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων δίνει την αίσθηση ότι κινείται σβέλτα χωρίς βέβαια οι επιδόσεις του να είναι για Mtv award (βραβείο του μουσικού καναλιού Mtv). Συγκεκριμένα, για τα 0-100 χρειάζονται 15 δευτερόλεπτα και η μεγίστη πραγματική ταχύτητα που μπορεί να διαβαστεί στο κοντέρ είναι 160 χλμ./ώρα. Είναι δηλαδή λίγο πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού. Η μέση κατανάλωση σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες είναι 6.2 λίτρα. Εμπρός φροντίζουν για το φρενάρισμα δίσκοι, ενώ πίσω υπάρχουν ταμπούρα.

Στο δρόμο το Mtv είναι φιλικό χάρη και στο ρυθμιζόμενο κάθισμα και τιμόνι που βοηθά να βρεθεί η καλύτερη θέση οδήγησης, αλλά φυσικά και στις αναρτήσεις που δίνουν ένα αίσθημα ασφάλειας στον οδηγό. Η τιμή του τρίπορτου Mtv 1.2 ξεκινά από 3.620.000 δρχ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ