Κυριακή 6 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ντροπή μόνο δική τους

Κ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Αφού αφόρισαν κανονικά τις καταλήψεις, τις διαδηλώσεις και κάθε μορφή κινητοποίησης του προηγούμενου διαστήματος, αφού περηφανεύτηκαν ότι δήθεν ανέστειλαν το κύμα καταλήψεων Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2007 (!), αφού διαφήμισαν ότι δήθεν τώρα στις εκλογές θα μιλήσουν οι φοιτητές (δηλαδή, μέχρι τώρα, στις γενικές συνελεύσεις ποιοι μιλούσαν;)... τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ αναφέρθηκαν στο θέμα του Πανσπουδαστικού Συνεδρίου:

«Είναι ντροπή το ελληνικό φοιτητικό κίνημα, ένα από τα πιο ζωντανά φοιτητικά κινήματα, να έχει αδρανοποιημένο το κεντρικό του όργανο (...) είναι ντροπή να μην έχει ολοκληρωθεί Πανσπουδαστικό Συνέδριο εδώ και πάνω από μια δεκαετία»... κι άλλα τέτοια είπαν!

Εμείς απλώς θυμίζουμε ότι η ΔΑΠ είναι πρώτη δύναμη πανελλαδικά στους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, όμως κάθε χρόνο δεν εμφανίζει τους αντιπροσώπους της στα Πανσπουδαστικά Συνέδρια ή φροντίζει να κωλυσιεργεί τις διαδικασίες στις τεχνικές γραμματείες των συνεδρίων, όπως ακριβώς κάνει εξάλλου και η ΠΑΣΠ (συνεπικουρούμενες άλλοτε από την ΕΑΑΚ, άλλοτε από το ΔΙΚΤΥΟ)... Ποιανού είναι, λοιπόν, η ντροπή, που δεν υπάρχουν ΕΦΕΕ και ΕΣΕΕ;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ