Κυριακή 13 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορά

Αρης Μπακόπουλος
Αρης Μπακόπουλος
Φωτ.

Στον ΑΡΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ!

Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που σ' έχασα για πάντα, λατρευτό μου παιδί, Αρη μου.

Τρία χρόνια οδύνης και σπαραγμού για τον άδικο χαμό σου. Κατάρα στο ανθρωπόμορφο τέρας που σε τραυμάτισε και σε εγκατέλειψε στη θάλασσα να πνιγείς.

Ο χρόνος περνάει, παιδί μου κι αφήνει πίκρα μεγάλη για την απώλειά σου. Γιατί Αρη μου, ήσουν μοναδικός, άφησες έντονη την ανάμνησή σου σε όσους είχαν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν. Ανθρωπος εξαιρετικά αισιόδοξος, πίστευες στη ζωή, ήσουν ευτυχισμένος, γιατί δεν είδες το άτομό σου απομονωμένο, αλλά σαν μέρος του συνόλου της ανθρωπότητας. Πάλευες και συμμετείχες στους αγώνες, για να ανθρωπέψει ο άνθρωπος.

Παιδί μου, πορεύομαι τραγικά και πικραμένα στη ζωή. Σ' αυτή τη δύσκολη πορεία, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, το Σύλλογο Γυναικών Εξαρχείων - Νεάπολης, καθώς επίσης και την Επιτροπή Αγώνα για τη Διάσωση του Πεδίου του Αρεως.

Αρη μου, στο ΠΑΜΕ, που κι εσύ ενίσχυες προσφέρω 300 ευρώ και 100 ευρώ για την αποπεράτωση του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Καλή αντάμωση παιδί της καρδιάς μου.

Φωτούλα Δημαρόγκωνα

(Η τελετή μνήμης για τα τρίχρονα του Αρη μας θα γίνει στο χώρο που αναπαύεται, στο χωριό Λαύκα Κορινθίας, στις 10 Ιούνη 2007, ώρα 11 π.μ.

Η οικογένειά του)

  • Στη μνήμη του αδικοχαμένου λεβέντη Αρη Μπακόπουλου προσφέρω 50 ευρώ για την αποπεράτωση του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Γιώργης Γεωργιακάκης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ