Κυριακή 13 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολύπλευρη δραστηριότητα

Με μια σειρά θεμάτων που αφορούν σε λαϊκά προβλήματα αναπτύσσεται τις επόμενες μέρες η δραστηριότητα οργανώσεων του ΚΚΕ.

Ηδη από χτες περιοδεία στα Κύθηρα κάνει η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής Α΄ Πειραιά και νήσων του ΚΚΕ. Για αύριο Δευτέρα 14 Μάη, έχουν προγραμματιστεί: Στις 8.30π.μ. θα επισκεφτεί το Γυμνάσιο και Λύκειο Κυθήρων. Στις 10.00π.μ., θα επισκεφτεί το Δημαρχείο. Στις 11.30π.μ. το Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας. Στη 1μ.μ., το Επαρχείο, όπου θα δώσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

- Στο Χαϊδάρι οι ΚΟΒ του ΚΚΕ οργανώνουν αύριο, Δευτέρα, 14 Μάη στις 07.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο (ΝΕΛΕ) συγκέντρωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα λαϊκά προβλήματα». Η συγκέντρωση θα γίνει και θα μιλήσει ο Γιάννης Τασούλας, μέλος της Επ. Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Στη Λάρισα, εκδήλωση για το μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας οργανώνει, την Τετάρτη, 19 Μάη, στις 7 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο», η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γ. Νταφούλης, από την ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, καθώς και ο Π. Στεφανίδης, καθηγητής διαχείρισης υδάτων των ορεινών όγκων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Δέσποινα Αρχοντή, διευθύντρια υδάτων της Περιφέρειας Αττικής, ενώ θα κάνουν παρεμβάσεις εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Στη Φλώρινα εκδήλωση με θέμα την απελευθέρωση της ενέργειας και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ του Κόμματος την Τετάρτη 16 Μάη στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Θα μιλήσουν ο Κώστας Σταμπολίδης γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ και ο Ιορδάνης Καλαϊτζόπουλος μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στις Αρχάνες, του νομού Ηρακλείου Κρήτης, εκδήλωση με θέμα «Το αγροτικό ζήτημα και οι εξελίξεις στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αρχανών», θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ την Πέμπτη 17 Μάη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Μαγνησία: Αύριο Δευτέρα, 14 Μάη, στελέχη και μέλη της Κομματικής Οργάνωσης θα κάνουν εξόρμηση στα μεγάλα εργοστάσια του νομού. Την Πέμπτη, 17/5, ο Ν. Γκατζής θα μιλήσει σε σύσκεψη αυτοαπασχολουμένων - επαγγελματοβιοτεχνών, στις 9 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Υδραυλικών. Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., ο Κ. Νίκου, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου, θα μιλήσει σε συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας και στις 9 μ.μ., ο Απ. Νάνος, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου, στο Ριζόμυλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ