Παρασκευή 1 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Εκδηλώσεις για το περιβάλλον

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας, η Διεύθυνση Πρασίνου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Συγκεκριμένα:

Στις 4 Ιούνη από τις 10 π.μ. - 13 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν θεατρικά παιχνίδια για τους μαθητές των τριών πρώτων τάξεων των δημοτικών σχολείων της πόλης από την ομάδα τέχνης «Πάροδος».

Στις 5 Ιούνη και ώρα 10 π.μ. - 13 μ.μ. οι ζωγράφοι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νίκαιας, Τζούλια Αθανασάκη και Γιόλα Αθανασίου, θα φιλοτεχνήσουν τα δικά τους έργα ζωγραφικής με τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της πόλης έχοντας ως θέμα το «Περιβάλλον». Η βιβλιοθηκονόμος Κωνσταντίνα Κεσσέ και οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα παίξουν με τα παιδιά το «κυνήγι των υλικών ανακύκλωσης». Ακόμη θα υπάρχει έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Μεσόγειος».

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245).

Στις 5 Ιούνη στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη, ενώ σε διάφορα σημεία της Νίκαιας θα γίνουν κινητοποιήσεις για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και των καμερών παρακολούθησης από την πόλη.

Στις 6 Ιούνη από τις 10 π.μ.- 13 μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου Δημαρχείου (Π. Τσαλδάρη 10) η ομάδα Τέχνης «Πάροδος» και η συγγραφέας εικονογράφος Βάσω Ψαράκη θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Το μικρό λεύκωμα της φύσης» με εικόνες του θεάτρου για παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων των δημοτικών σχολείων της πόλης. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί έκθεση βιβλίων της συγγραφέα.

Την ίδια μέρα στο χώρο του Γ' Νεκροταφείου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αγωνιστική συγκέντρωση για την απομάκρυνση του νεκροταφείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ