Σάββατο 16 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΑμΕΑ: Απολογισμό της δράσης της, συζήτηση για τους νέους αγώνες και ρεφενέ γλέντι πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα η Επιτροπή Νέων Αναπήρων, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του 5ου ορόφου επί της Χαλκοκονδύλη 37, στην πλατεία Βάθη. Η Επιτροπή Νέων, που συγκροτήθηκε φέτος το χειμώνα, ήταν η φυσική εξέλιξη των αγώνων της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων για το δικαίωμα στη μόρφωση των παιδιών με αναπηρία, για δημόσια και δωρεάν ειδική αγωγή, για δουλιά για όλους.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΞΥΛΟΥ: Ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 18 Ιούνη στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης οι εκλογές στο Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης. Να συμμετέχουν μαζικά και με την ψήφο τους να δώσουν αγωνιστικό ταξικό προσανατολισμό στη δράση του σωματείου, καλεί τους εργαζόμενους η παράταξη «Ταξική Ενότητα».

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από τη Δευτέρα 18 Ιούνη οι εργαζόμενοι των δημοτικών επιχειρήσεων ΑΔΕΠΝ και ΔΕΤΕΠ στην Πρέβεζα, διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται από τη δημοτική αρχή (ΣΥΝ - ΠΑΣΟΚ). Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα 10 (ΑΔΕΠΝ) και 3 μηνών (ΔΕΤΕΠ), αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ