Παρασκευή 22 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΝΙΟΥΖΦΟΝ»
Βάζει μπάρες στο συνδικάτο!

Να ελέγχει το περιεχόμενο των συνδικαλιστικών ανακοινώσεων απαίτησε προκλητικά η εργοδοσία της επιχείρησης «Νιούζφον», κατά τη διάρκεια της χτεσινής τριμερούς συνάντησης που είχε με το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Νομού Αττικής στην Επιθεώρηση Εργασίας. Η εργοδοσία είχε απαγορεύσει την είσοδο του Συνδικάτου στο χώρο δουλιάς, πριν λίγες μέρες, κλειδώνοντας τις πόρτες και καλώντας την Αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης είπε προκλητικά ότι επιτρέπει την παρουσία του Συνδικάτου μόνο στην είσοδο του κτιρίου! Για το γεγονός ότι στο χώρο δουλιάς δεν υπάρχει, παρανόμως, πίνακας ανάρτησης των ανακοινώσεων του Συνδικάτου, απάντησε ότι δεν μπορεί να επιτρέπει ανακοινώσεις που τη συκοφαντούν, αναφερόμενος σε ανακοίνωση του Συνδικάτου που την κατάγγελνε για τρομοκρατικές απολύσεις.

Να σημειωθεί ότι στην εταιρεία έχει ήδη σταλεί αναφορά από την Επιθεώρηση Εργασίας για τη μη ύπαρξη κατάστασης καταγραφής διαλειμμάτων των εργαζομένων. Το Συνδικάτο απαίτησε να εφαρμόζονται τα συνδικαλιστικά δικαιώματα για την απρόσκοπτη ενημέρωση των εργαζομένων και δήλωσε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα το επιβάλει με την πάλη των ταξικών δυνάμεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ