Τρίτη 3 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να καταδικαστεί και στην κάλπη η πολιτική της ανεργίας

Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εσταυρωμένου (στάση Μετρό) στο Αιγάλεω, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Με κάθε μέσο, το ΚΚΕ αναδεικνύει την αναγκαιότητα εργαζόμενοι και άνεργοι να τιμωρήσουν και στην κάλπη την πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Με κάθε μέσο, το ΚΚΕ αναδεικνύει την αναγκαιότητα εργαζόμενοι και άνεργοι να τιμωρήσουν και στην κάλπη την πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Με την προεκλογική συγκέντρωση σήμερα στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κορυφώνεται η πολύμορφη δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του Κόμματος για την ανεργία. Χτες συνεχίστηκαν οι εξορμήσεις στους τόπους δουλιάς και σε καταστήματα του ΟΑΕΔ. Ενώ σήμερα, παράλληλα με τις περιοδείες κλιμακίων του Κόμματος, προγραμματίζεται και συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟΑ του ΚΚΕ με τον υπουργό Απασχόλησης, στις 12.30 μ.μ., για το θέμα της ανεργίας.

«Οι πολιτικές που ασκούνται υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και γεννούν βάσανα για την εργατική τάξη. Δε φταίνε για την ανεργία οι εργάτες που απολύονται, οι φτωχοί αγρότες που ξεκληρίζονται, οι αλλοδαποί και οι καταδιωγμένοι από τους πολέμους και αντιδραστικά καθεστώτα», σημειώνει η ΚΟΑ στην ανακοίνωσή που μοίρασε πλατιά στους εργαζόμενους στα πλαίσια της πολυήμερης καμπάνιας, συζητώντας με εργαζόμενους και εργαζόμενες κάθε ηλικίας, Ελληνες και μετανάστες, και αναδεικνύοντας το δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή δουλιά, με πλήρη δικαιώματα, σε κριτήριο ψήφου.

«Η αιτία της ανεργίας έχει να κάνει με το ποιος κάνει κουμάντο στην ανάπτυξη, ποιον υπηρετεί η ανάπτυξη, ποιος τη σχεδιάζει, ποιος έχει στα χέρια του τις επιχειρήσεις. Το καπιταλιστικό σύστημα, η ανάπτυξη υπέρ των μονοπωλίων γεννά την ανεργία και η εξουσία τους τη διαιωνίζει. Καπιταλισμός χωρίς ανεργία δεν υπάρχει. Ούτε φυσικά αυτό το σύστημα εξανθρωπίζεται», υπογραμμίζει το ΚΚΕ. Και προβάλλοντας συγκεκριμένα αιτήματα για την ουσιαστική προστασία των ανέργων σήμερα, η ανακοίνωση καλεί σε ολόπλευρη στήριξη του ΚΚΕ και στις προσεχείς εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ