Τετάρτη 4 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ, όπως άδειος ήταν και ο φάκελος των αιτημάτων, έφυγαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ) από το γραφείο του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφη, με τον οποίο συναντήθηκαν χτες για μια σειρά από οικονομικά θέματα. Για μια ακόμη φορά, οι δύο πλευρές κατέληξαν στη σύσταση επιτροπής που θα αποφασίσει πόσοι είναι οι παρακρατημένοι υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πόροι και πως αυτοί θα αποδοθούν, κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο το 2008. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με παλιότερη κυβερνητική δέσμευση, η απόδοση των χρημάτων θα ξεκινούσε το Δεκέμβρη του 2005.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για την εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στις μεγάλες Υγειονομικές Μονάδες από πλευράς εσωτερικής διαχείρισης των μολυσματικών αποβλήτων τους, ζητάει η βουλευτής του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου με Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Απαιτεί όλες οι υγειονομικές μονάδες να καταρτίσουν εσωτερικό κανονισμό διαχείρισης Επικίνδυνων Ιατρικών Αποβλήτων (ΕΙΑ), να σταματήσει η δραστηριότητα των ιδιωτικών εργολαβιών και να υπαχθεί στο δημόσιο τομέα το συνολικό αντικείμενο της διαχείρισης των ΕΙΑ.

Η ΠΕΑΕΑ ΠΑΤΡΑΣ πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 4.7.2007 και ώρα 7 μμ, εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην ισόγειο αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου (Φωκαίας 26).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ