Τρίτη 10 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Ασκληπιείο Βούλας» ο 24χρονος αστυνομικός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους το βράδυ της Παρασκευής στο Ελληνικό. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι κρίσιμο για την υγεία του το σημερινό 24ωρο. Ο 24χρονος αστυνομικός και ένας 35χρονος συνάδελφός του βρίσκονταν σε συναυλία στο Ελληνικό και αποφάσισαν, βλέποντας μία ομάδα περίπου 35 ατόμων, να τους ακολουθήσουν. Μόλις έγιναν αντιληπτοί, οι κουκουλοφόροι τούς χτύπησαν με λοστούς, πέτρες και σιδερογροθιές.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ πραγματοποιεί σήμερα η «Αγωνιστική Συμπαράταξη Δικηγόρων» στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συγκέντρωση της παράταξης είναι τα οξυμένα καθημερινά προβλήματα των δικηγόρων και η αδράνεια της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΔΣΑ, τα προβλήματα των έμμισθων συνεργατών νέων δικηγόρων και των ασκούμενων, η κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και ο απολογισμός και προγραμματισμός της δράσης της παράταξης για το επόμενο διάστημα και ενόψει των εκλογών του Συλλόγου.

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣκαι μαζικοί φορείς της πόλης ξεκινούν σήμερα κινητοποιήσεις, διεκδικώντας το κτήμα Δηλαβέρη, έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους του Πειραιά. Στις 10 το πρωί θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΧΩΔΕ, ενώ αύριο Τετάρτη θα γίνει κατάληψη του χώρου.

ΑΠΕΣΥΡΕ χτες η υπουργός Παιδείας Μ. Γιαννάκου τα δύο ΠΔ για την ίδρυση των «εκκλησιαστικών ψευτοπανεπιστημίων». Υπενθυμίζεται ότι το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ είχε κρίνει παράνομα τα διατάγματα για την αναβάθμιση των Ανώτερων Εκκλησιαστικών Σχολών και την ένταξή τους στην ανώτατη εκπαίδευση που προβλέπονταν με το νόμο 4332/2006.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ