Πέμπτη 12 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΤΕ ΔΕΗ
Νοθεία στις πρόσφατες εκλογές

Σε απροκάλυπτη νοθεία των αποτελεσμάτων των εκλογών προχώρησε η πλειοψηφία - ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΣΑΔ (ΣΥΝ) - στην Ενωση Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ ΔΕΗ), καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συνεργασία». Αποτέλεσμα της νοθείας ήταν να «κλέψουν» έδρα της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», την οποία καρπώθηκε η ΣΑΔ.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία» καταγγέλλει ότι οι σάκοι με τα ψηφοδέλτια από αρκετές Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές έφθασαν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή είκοσι μέρες μετά. Το βράδυ των εκλογών, οι παρατάξεις της πλειοψηφίας έδιναν αποτελέσματα για το Σωματειακό Παράρτημα Εκπαίδευσης. Είκοσι μέρες μετά, όταν έφτασε ο σάκος από το παράρτημα, διαπιστώθηκε ότι οι φάκελοι με τα ψηφοδέλτια παρέμεναν κλειστοί!

Οταν ανοίχτηκαν, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό από αυτό που είχαν δώσει αρχικά και σύμφωνα με την καταμέτρηση η ΣΑΔ έπαιρνε τόσους ψήφους παραπάνω, όσους χρειαζόταν για πάρει την έδρα από την «Αγωνιστική Συνεργασία». Για τον επιπλέον λόγο ότι στο Σωματειακό Παράρτημα Εκπαίδευσης δεν τηρήθηκε το καταστατικό που προβλέπει τον έλεγχο της εγκυρότητας των φακέλων, οι ταξικές δυνάμεις ζητούν να μη μετρηθεί το αποτέλεσμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ