Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Να τους δείξουν αυτοί...

Τούτες οι εκλογές αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τους μικρομεσαίους αγρότες να τιμωρήσουν αυτούς που τους ξεκληρίζουν και, ταυτόχρονα, τους κοροϊδεύουν.

Αυτούς που, όταν είναι στην αντιπολίτευση, καταγγέλλουν αυτά που κάνουν όταν είναι στην κυβέρνηση, πιστεύοντας ότι οι αγρότες είναι λωτοφάγοι και εύκολα ξεχνούν τα έργα και τις ημέρες τους.

Αυτούς που, χωρίς ίχνος ντροπής, τους προτείνουν σαν λύση στα αδιέξοδα που τους δημιούργησαν με την αντιαγροτική τους πολιτική την εκτροφή βατράχων, στρουθοκαμήλων, ζαρκαδιών και άλλων εξωτικών ειδών.

Αυτούς που το δικαίωμα για αξιοπρεπή σύνταξη, ύστερα από 40 και 50 χρόνια σκληρής δουλιάς, το θεωρούν ελεημοσύνη και αντικείμενο ψηφοθηρίας με αντάλλαγμα ελάχιστα ευρώ προεκλογικών αυξήσεων.

Αυτούς που την ανάγκη για ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο και το αναφαίρετο δικαίωμα στη δουλιά επιδιώκουν να τα μετατρέψουν σε αντικείμενα συναλλαγής με το ιερό δικαίωμα της ψήφου με όπλα τα δημόσια νοσοκομεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, που τα έχουν μετατρέψει σε φέουδο του δικομματισμού.

Αυτούς που, όταν είναι στην αντιπολίτευση, κολακεύουν τους αγρότες αποκαλώντας τους ραχοκοκαλιά της Ελλάδας και όταν γίνονται κυβέρνηση δε διστάζουν, όταν οι αγρότες διεκδικούν το δίκιο τους, να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέτρα καταστολής, από τα «αγροτοδικεία» μέχρι τα σαμποτάζ στα τρακτέρ.

Ψηφίζοντας ΚΚΕ, οι μικρομεσαίοι αγρότες λένε ΟΧΙ σε όσους υποτιμούν τη νοημοσύνη τους. Αντιστέκονται στην πολιτική και στα κόμματα που τους ξεκληρίζουν. Ανοίγουν το δρόμο για την επιβίωσή τους και το μέλλον των παιδιών τους, για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση της υπαίθρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ