Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Σπύρος ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ

ηθοποιός

«Βαριά η σκιά της καταστροφής. Βαρύς ο πόνος των ανθρώπων. Βαριά η ψυχή μας. Για την πατρίδα μας που καταστρέφεται, για τους συμπολίτες μας που χάθηκαν, για τα δάση μας που αφανίστηκαν, για τα ζώα μας που χάθηκαν.

Πάνω σ' αυτά τα αποκαΐδια το ποτάμι της οργής πρέπει να αφυπνίσει τη μνήμη μας και να πούμε ένα "φτάνει πια, ΩΣ ΕΔΩ"! Γιατί δεν είναι απλώς ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στο δικομματισμό. Στο μόνο υπεύθυνο όλης αυτής της απαράδεκτης κατάστασης. Αυτή η πολιτική κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος σ' όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας. Που απεργάζονται ένα μέλλον εφιαλτικό για μας και τα παιδιά μας. Χωρίς δουλιά, αλλά απασχόληση με αμοιβές πείνας, χωρίς συντάξεις, μ' ένα περιβάλλον υπονομευμένο, μ' ένα μέλλον υποθηκευμένο στις τράπεζες και την ανεργία να μας απειλεί όλους.

Δεν είμαστε υπήκοοι των επιχειρήσεων, αλλά πολίτες αυτής της χώρας. Να σκεφτούμε τι κάναν και οι δύο πρωταγωνιστές του δικομματισμού όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος των εργαζομένων και του περιβάλλοντος.

Η οργή να διαλύσει τη λήθη.

Μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που μας πονάνε και να διαμορφώσουμε συνθήκες αντάξιες των προσδοκιών μας και των ονείρων μας. Γιατί με τα όνειρα θρέφουμε το παρόν και χτίζουμε το μέλλον.

Σ' αυτές τις εκλογές πρέπει να σταθούμε ευλαβικά πάνω στις στάχτες και ν' αποφασίσουμε την κατεύθυνση που θα δώσουμε στο ποτάμι της ζωής μας.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί είναι η δύναμη που μπορεί να φέρει την αλλαγή σ' αυτό το εφιαλτικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στη ζωή μας και στο μέλλον μας. Γιατί στη διαχρονία του το ΚΚΕ έχει αποδείξει την αταλάντευτη στάση του ως προς την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και ως προς την ανιδιοτέλεια των μελών του. Γιατί μ' ένα ΚΚΕ ισχυρό δε θα μπορούν να περάσουν τα ανόσια σχέδιά τους εις βάρος των εργαζομένων και του περιβάλλοντος. Γιατί μ' ένα ΚΚΕ ισχυρό μπορούν να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ