Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Νύχτες πρεμιέρας»

Από την ταινία «Τραγούδια από το δεύτερο όροφο»
Από την ταινία «Τραγούδια από το δεύτερο όροφο»
Με την προβολή της ταινίας «Περσέπολις», των Μαρζάν Σατραπί- Βενσάν Παρονό (είσοδος μόνο με προσκλήσεις) ξεκινά το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - «Νύχτες Πρεμιέρας», στις 19/9. Θα ολοκληρωθεί στις 30/9, με την τελετή λήξης, την απονομή των βραβείων και την προβολή της ταινίας «I 'm not there» του Τοντ Χέινς, ενώ το πρόγραμμα θα «απλωθεί» στις αίθουσες ΑΤΤΙΚΟΝ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΔΑΝΑΟΣ 1, ΔΑΝΑΟΣ 2.

Μεταξύ άλλων θα προβληθούν οι ταινίες «Hallam Foe» του Ντέιβιντ Μακένζι («Αργυρή Αρκτος» καλύτερης μουσικής στο Φεστιβάλ Βερολίνου), «Paranoid Park» του Γκας Βαν Σαντ (ειδικό βραβείο της 60ής επετείου του Φεστιβάλ Καννών), «L' age des tubres» του Ντενίς Αρκάν (ταινία λήξης του Φεστιβάλ Καννών), «You, the living» του Ρόι Αντερσον («Τραγούδια από το δεύτερο όροφο»), «Ratatouille» (κινούμενα σχέδια της Pixar), «Le scaphandre et le papillon» του Τζούλιαν Σνάμπελ (βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες), «Sicko» του Μάικλ Μουρ, «Atonement» του Τζο Ράιτ

Για κάθε προβολή το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Θα διατεθούν 200 κάρτες διαρκείας για 10 προβολές, στην τιμή των 30 ευρώ και 350 κάρτες διαρκείας για 25 προβολές και επιπλέον προνόμια, στην τιμή των 75 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ