Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αναθέτει σε εταιρεία τη διαχείριση των χρημάτων του ΚΠΣ

Την πρόσφατη απόφασή της να αναθέσει στην εταιρεία «Ευρωσύμβουλοι ΑΕ» το έργο του τεχνικού συμβούλου για τη διαχείριση των χρημάτων που της αναλογούν από το Δ΄ ΚΠΣ ανακοίνωσε, χτες, η διοίκηση της ΕΝΑΕ στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου, αναφορικά με το θέμα της διαχείρισης των χρημάτων της Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου (ΕΣΠΑ 2007 - 2013).

Η διαχείριση των κονδυλίων του Δ΄ ΚΠΣ ήταν από τα πρώτα θέματα που είχαν απασχολήσει τη συνεδρίαση της νεοεκλεγμένης ηγεσίας της ΕΝΑΕ, τον περασμένο Απρίλη, οπότε και αποφασίστηκε η πρόσληψη τεχνικού συμβούλου, μέχρι τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας από την ίδια. Χτες, μάλιστα, η διοίκηση της ΕΝΑΕ χαρακτήρισε «αναγκαιότητα» τη δημιουργία ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΝΟΜΟΣ ΑΕ», που θα αναλάβει την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων των νομαρχιών. Τη δημιουργία της «ΝΟΜΟΣ ΑΕ» ανήγγειλε και ο υπουργός Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλος, την περασμένη Κυριακή στην ομιλία του στη Βουλή.

Υπό το πρίσμα των προαναφερόμενων γίνεται φανερό ότι η ΕΝΑΕ συναινεί με την κυβερνητική πολιτική σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των κοινοτικών χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν για έργα που θα πραγματοποιηθούν μέσω των συμπράξεων με επιχειρηματίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ