Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
«Στριμωγμένα» δεκάδες νήπια

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα που αποδεικνύει περίτρανα την κυνική αδιαφορία με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα οργάνωσης της νηπιακής εκπαίδευσης στη χώρα μας, αποτελεί το 55ο Νηπιαγωγείο Λάρισας. Σε μια μικρή και ακατάλληλη αίθουσα του εν λόγω νηπιαγωγείου φιλοξενούνται, ούτε λίγο ούτε πολύ, 41 νήπια!

Ενα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και παρά τις συνεχείς «ενοχλήσεις» των γονιών και των εκπαιδευτικών προς τους αρμοδίους, λύση στο πρόβλημα δε δίνεται. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας αναγνωρίζει, μεν, την οξύτητα του προβλήματος και δηλώνει ότι αναζητεί κάποια λύση, πλην όμως αποτέλεσμα κανένα. Αυτό έχει προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των γονιών, οι οποίοι, σε συνέλευση που έκαναν, αποφάσισαν να διεκδικήσουν πιο μαχητικά το δίκιο τους.

Η τελευταία «δέσμευση» του προϊσταμένου της Διεύθυνσης, Χρ. Λιάπη, είναι η δήλωσή του πως «θα βρούμε λύση σε συνεννόηση με το Δήμο Λάρισας, με την υποδοχή μερικών παιδιών στον πλησιέστερο Σταθμό του δήμου»....


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ