Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΡΓΑΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Κοινές συσκέψεις για τα εργασιακά δικαιώματα

Η ΠΚΣ στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, από κοινού με σωματεία εργαζομένων, προχωρά σε μια σειρά από πρωτοβουλίες με στόχο τη γνωριμία των σπουδαστών με τα σωματεία τους, για να ενημερωθούν για τα δικαιώματα στη δουλιά καθώς και για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στις εργασιακές σχέσεις και στο Ασφαλιστικό.

Σήμερα, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στο Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους σπουδαστές ο πρόεδρος του Σωματείου Λογιστών Αθήνας και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Λογιστών, Θωμάς Κακαβάς. Επίσης σήμερα, εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική θα συζητήσουν με σπουδαστές στο Τμήμα Υπολογιστών Συστημάτων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) του ΤΕΙ Πειραιά στις 12 το μεσημέρι και στις 2 μ.μ. με σπουδαστές των Τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής της ΣΤΕΦ Αθήνας.

Αύριο, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στα Τμήματα Εργων Υποδομής και Τοπογραφίας στη ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας με τους σπουδαστές θα μιλήσει ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης, μέλος της διοίκησης του ΤΕΕ. Επίσης αύριο, με σπουδαστές στη Σχολή Ναυπηγών της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας, στις 2 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ