Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝ
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Με επίθεση στην ΠΚΣ κατά τη διάρκεια ομιλίας του προχτές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, επιχείρησε ο Αλέκος Αλαβάνος, πρόεδρος του ΣΥΝ, να παρακάμψει την αποκάλυψη της διπρόσωπης στάσης του ΣΥΝ στις τοποθετήσεις του στην ΕΕ.

Ετσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος σε ανακοίνωση της ΠΚΣ που καταδίκαζε τη στάση του ίδιου και του Μιχάλη Παπαγιαννάκη, για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών (ΚΕΣ) στην Ευρωβουλή, αντί απάντησης, κατέφυγε στη συκοφαντία κατά της ΠΚΣ, λέγοντας ότι... παλιά τη μαύρη προπαγάνδα την έκανε η ΔΑΠ ενώ τώρα το ρόλο έχει αναλάβει η ΠΚΣ! Και, παρ' όλο που δεν αρνήθηκε ότι υπερψήφισαν στην αρμόδια επιτροπή και στην Ευρωβουλή για τα ΚΕΣ, προσπάθησε να το δικαιολογήσει ισχυριζόμενος ότι και άλλα «αριστερά κόμματα» της Ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας έκαναν το ίδιο...

Παράλληλα, για να ισορροπήσει τα πράγματα, ανέφερε τη θέση που παρουσιάζει σήμερα ο ΣΥΝ για τα ΚΕΣ, λέγοντας ότι στη χώρα μας πρέπει να καταργηθούν τα παραρτήματα των ξένων πανεπιστημίων. Φυσικά, απέφυγε κάθε αναφορά στην αναγκαιότητα ύπαρξης αποκλειστικά Δημόσιας και Δωρεάν Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ