Τρίτη 30 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση

«Σημαίνουμε συναγερμό στους τόπους δουλιάς και στους τόπους κατοικίας»! Με την παραπάνω παρότρυνση στην ανακοίνωση με την οποία πραγματοποιούνται καθημερινές εξορμήσεις σε γιαπιά κι εργοτάξια, μπροστά στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 4 Νοέμβρη στις 8.30 π.μ., στο αμφιθέατρο ΜΑΧ του Πολυτεχνείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί όλα τα μέλη του να μπουν μπροστά στη μάχη για την απόκρουση της νέας αντιασφαλιστικής επίθεσης. Για την υπεράσπιση και διεύρυνση των κατακτήσεων του κλάδου και συνολικά της εργατικής τάξης.

Μέσα από τις προετοιμασίες για την επιτυχία της Γενικής Συνέλευσης δίνεται και η μάχη για τη μαζική συμμετοχή του κλάδου στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 του Νοέμβρη, με στόχο ν' αποτελέσει νέα αφετηρία στην κλιμάκωση των εργατικών αγώνων. «Είναι υπόθεση όλων μας η προετοιμασία του κλάδου μπροστά στην προσπάθεια ολοκληρωτικής ανατροπής των κοινωνικοασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων, στην κατεύθυνση της πλήρους απελευθέρωσης της αγοράς εργασίας», σημειώνει το Συνδικάτο.

  • Σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 4/11, που θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων και στις εκλογές, 18-25 Νοέμβρη, καλεί και το Συνδικάτο Οικοδόμων Τρικάλων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ