Τρίτη 30 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Μονόδρομος η αντίσταση

Την πλειοψηφία της διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) καταγγέλλει η «Αγωνιστική Συνεργασία Μικρών - Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων», που στηρίζεται από τη ΔΗΚΕΒΕ, για τη στάση της απέναντι στις αντιασφαλιστικές εξελίξεις.

Η παράταξη τονίζει ότι υπάρχουν δύο δρόμοι, αυτός της συναίνεσης στις πολιτικές της ΕΕ και του μεγάλου κεφαλαίου και εκείνος της «συσπείρωσης των αγωνιστικών, ριζοσπαστικών δυνάμεων, της αντίστασης και της αντεπίθεσης στις αντιλαϊκές πολιτικές. Είναι ο δρόμος του συντονισμού δράσης με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό». Στη βάση αυτή καλεί σε συντονισμό με τους εργαζόμενους και οργάνωση της πάλης, θέτοντας μια σειρά από αιτήματα, όπως η κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων, η αύξηση των ασφαλιστικών παροχών και των συντάξεων κ.ά.

Σχετικά με το Συνέδριο που οργανώνει στο τέλος Νοέμβρη η ΕΣΕΕ στους Δελφούς για το μέλλον του εμπορίου, η παράταξη δηλώνει ότι «αρνείται να πάρει μέρος σε αυτή την παρωδία» και ότι πρόκειται για «φιέστες», ενώ απαιτείται η οργάνωση της πάλης των μικρών εμπόρων για τη λύση των προβλημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ