Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΠΑΟ 0-1
Αγκάλιασε την πρόκριση

Δυο στα δύο για τον Παναθηναϊκό. Χτες στη Δανία κόντρα στην Κοπεγχάγη οι «πράσινοι» νίκησαν και είναι σχεδόν και με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ενα γκολ στάθηκε αρκετό στο συγκρότημα του Ζοζέ Πεσέιρο, ώστε να κάνει έξι τους βαθμούς στο θεσμό και τώρα το μυαλό είναι στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό ξεκίνημα, όμως οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 16', που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Παπαδόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια στην πλάτη της άμυνας, σούταρε, απέκρουσε ο Κρίστιανσεν, όμως στο... ριμπάουντ ο Ν' Ντογιέ με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι Δανοί είχαν άκαρπη υπεροχή, όμως με δώρο- πέναλτι του Σλοβάκου διαιτητή Χρίνιακ στο 63' δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, αφού ο εκτελεστής Γκρόνκιερ σημάδεψε το δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

Η ελληνική ομάδα έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα στο 88' όμως το απευθείας φάουλ του κορυφαίου Μάτος βρήκε το δοκάρι.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Σολμπάκεν): Κρίστιανσεν, Γένσεν, Χάνγκελαντ, Αντονσον, Βουρτς (55' Σιπελμπάουερ), Γκρόνκιερ, Χάτσινσον, Κβιστ, Σιονκό (55' Νόρεγκαρντ), Αλμπακ, Νόρντστραντ.

ΠΑΟ (Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Φύσσας, Γκούμας, Ενακαρίρε, Βύντρα, Μάτος, Τζιόλης, Καραγκούνης (87' Σέριτς), Ιβανσιτς (67' Δημούτσος), Παπαδόπουλος (76' Σαλπιγγίδης), Ν' Ντογιέ.

  • Από το αστυνομικό τμήμα «παρακολούθησαν» την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ οκτώ φίλοι της ελληνικής ομάδας. Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένας εξ αυτών φέρεται να έκλεψε κάτι από ένα μαγαζί, με συνέπεια να επέμβει η αστυνομία και να τους συλλάβει για εξακρίβωση στοιχείων. Πάντως, μετά το πέρας της αναμέτρησης αναμενόταν να αφεθούν ελεύθεροι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ